Where great brands come together

Bomb Cosmetics

 

De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van Moeder Natuur zijn te vinden in al onze producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze geven kracht om de ziel te kalmeren en zitten vol magie om je humeur te verhogen, te veranderen of te verbeteren. We gebruiken waar mogelijk natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 hebben we al onze glitters vervangen door een nieuw type biologisch afbreekbare glitter, een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van eucalyptus-boomextract!

Om nog milieuvriendelijker te zijn, werken we nu aan het veranderen van onze biologisch afbreekbare glitters in schurende suikers (voor scrubs) en mica.

Wij zijn van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. We zijn er trots op dat we producten maken die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt zijn!

Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, zorgen wij ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect op zijn eigen manier. We tekenen handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters!

We hebben NOOIT een van onze eindproducten of ingrediënten op dieren getest en zullen NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens ons te doen.

99% van onze producten zijn geschikt voor veganisten.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »